8. august 2022
Fra kyst til kyst i Skottland

Vi kan bare konstatere at  vi var lure som fikk oss en passelig liten ferie langt vekk fra pass- og flykaos, utenom sesong og med hyggelige menneskemøter og vakker natur. Noen fine severdigheter ble det også og da særlig av det slaget som hedrer Skottlands industrihistorie og jernbanekultur. En riktig fin opplevelse som vi bærer med oss og minnes med glede. Oppdag Skottland du også, på små og store eventyr.

20. juli 2022
Skal det være et spa-opphold? Ja takk!

Finnskogtoppen ligger høyt og fritt. Utsikten er slående. Da jeg var der, lå faktisk isen fortsatt på innsjøen Røgden nedenfor, som strekker seg ørlite inn i søta brors territorium. Dette er grenseland, det ble tydelig allerede i resepsjonen. Der snakkes svensk like mye som norske innlandsdialekter. Allerede her må det skrives så jeg ikke glemmer det: mannskapet ombord på “skuta” Finnskogtoppen er det bare godt å si om. Trivelig, vennlig og jordnær service!

17. februar 2022
Indre Østfold, revisited

Tidligere har jeg skrevet om roadtrip til Askim og Ørje med min VMB, venninne med bil- Heidi Anita. Det slo meg allerede den gang at dette landskapet krevde nærmere iøyesyn. Så da jeg og en gammel venninne fra kirkelige kretser begge luftet ideen om Haldenvassdraget, var vi ganske så samstemte. Dette måtte vi få til!

31. januar 2022
Mirakelet i ørkenen

En reise i Negev-ørkenen er som et dypdykk i den israelske folkesjela.

1. mai 2021
Unik rundreise til historiske steder i Nord-Spania

18. – 26. september 2022
Forfatter: Oddvar Søvik
Vi blir kjent med den spennende historien om hvordan hodekledet i Oviedo ble forflyttet fra Jerusalem, gjennom Nord-Afrika til Spania og opp til byen Oviedo. Her ligger kledet i en sølvkiste i San Salvadro-katedralen. Kledet vises frem tre ganger i året, tredje og siste gang er 21. september.

28. april 2021
De viktige vannveiene- kanaler til hygge og nytte

Kanaler og elver var fortidens veier, ja selv havene bandt folk sammen mer enn de skilte oss i perioder.

14. april 2021
Den imaginære sommerbilen, del 1

Jeg begynte å fantasere om steder i landet jeg ikke har besøkt enda, eller bare svisjet forbi. Først ut er et fylke jeg har bodd i, i to år under studietiden

13. april 2021
Napoli, Paestum og Pompeii

18. – 23. oktober 2022
Foreleser: Mette Christina Lund
Napoli, Paestum og Pompeii, gresk kultur og livet til maleren Caravaggio er viktige emner i turen.

12. april 2021
Sion- Rundtur i Negev med Jerusalem og Eilat

04. – 14. november 2022
Reiseledere: Johan Isak J. Hjertebråten og Kai Kristian Hagen
Velkommen med på en rundreise i det sørlige Israel.

10. mars 2021
Dit vi lengter - post korona- bucketlist

En annen målsetning jeg har for fremtidige reiser er ikke forbundet til selve lokasjonen, men til reisemåte. Jeg ønsker å ta færre reiser, ja du leste rett!
Men med mer mening, mer kultur, mer historie, lavere tempo, flere togturer og færre store attraksjoner.

Caravelle-Tours AS tar sitt samfunnsansvar og støtter solcelleprosjektet til Landsbyfadder, en veldedlig organisasjon som donerer solcellepaneler til fattige landsbyer i Rwanda. Les mer om prosjektet her: Landsbyfadder.no

© Copyright 2022 - Caravelle-Tours AS - All Rights Reserved

Adresse:
Tor Sørnes Vei 19,
1523 Moss

Telefon:
+47 69 25 19 10

E-post:
post@caravelle-tours.no

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram