Din reisearrangør

Skreddersyr reiser for bedrifter, organisasjoner, høyskoler og universiteter.

Vi skreddersyr unike opplegg etter ønsker og behov, slik at du får en vellykket gruppe- eller bedriftsreise. Sammen velger vi en riktig destinasjonen, med de beste verktøyene for å oppnå  arrangements målsetting.

Vi vet at et vellykket arrangement avhenger av godt samarbeid, med dyktige underleverandører i kulissene. Caravelle-Tours jobber direkte med utvalgte flyselskap, hoteller, agenter, restauranter og lignende. Gjennom mange års erfaring vet vi akkurat hva vi leter etter, og hva vi bør velge for studieturer, firmatur og gruppereiser.

Når du velger Caravelle-Tours kan du lene deg trygt tilbake i visshet om at din henvendelse er i trygge hender. Dermed står du fritt til å senke skuldrene, slappe av og ta inn alt reisen har å by på!

Vår verdiplattform

Din reise skal by på nye opplevelser, ny kunnskap og ny giv

Opplevelser

Vi mennesker leter hele tiden etter nye måter å lære på, bli underholdt og nyte livet. Caravelle-Tours skreddersyr unike opplevelsesreiser som dekker alle disse behovene. Vårt mål er å gi deg opplevelser som skaper engasjement, og gir deg erfaringene og kunnskapen du behøver for å kunne å stole på magefølelsen når personlige valg skal tas.

Kunnskap

Kunnskap er en fornybar ressurs som kan brukes om og om igjen så lenge du spiser av kunnskapens tre. Det er mange innganger til kunnskap: erfaring, refleksjon, møte med nye mennesker, ny kultur, egen historie med mer. Våre reiser skal ikke kun være underholdende, men også kunnskapsrike.

Ny giv

Nye opplevelser og ny kunnskap skaper fornyet drivkraft i mennesker og bedrifter. Denne bevisstgjøringen åpner for nye løsninger, ny forståelse og ny giv.

Caravelle-Tours

Hvorfor velge oss?

Caravelle-Tours gjør alltid vårt ypperste for å utforme og gjennomføre helt unike, kunnskapsrike opplevelsesreiser som tilfredsstiller dine ønsker og behov.

Her er fem gode grunner til å velge Caravelle-Tours:

 • Vi finner det perfekte balansepunktet mellom nytteverdi og opplevelse.
 • Rask tilbakemelding på din forespørsel
 • Kreativitet i reisemål og program
 • Fleksibilitet i henhold til dine ønsker og behov
 • Fokus på en helhetlig og kunnskapsrik opplevelsesreise

Navnet Caravelle-Tours:

Ordet «caravelle» har en viktig plass i historien, og har blant annet gitt sitt navn til et av de hurtigste og mest velseilende sjøfartøyene i middelalderen.

Caravelle er også navnet på det første suksessfulle jetpassasjerflyet, satt i produksjon i Frankrike i 1958.

For oss representerer navnet Caravelle alt vi ønsker å formidle videre til våre kunder: reiselyst, historisk sus og et ønske om ny kunnskap og personlig utvikling.

RGF – Reisegarantifondet

Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom en pakkereise eller sammensatt reise kanselleres som følge av konkurs og den som tilbyr reisen har stilt lovpålagt reisegaranti.

Reisegarantifondet er nasjonalt kontaktpunkt i Norge for reisegarantispørsmål overfor norske reisende, næringsdrivende og myndigheter. En pakkereise består av minst to reisetjenester (typisk fly og hotell men også andre reisetjenster). Caravelle – Tours er ansvarlig for at pakkereisen i sin helhet gjennomføres som planlagt og stiller reisegaranti for hele pakken.

Eier og daglig leder

Lasse Bakke

Som daglig leder og eier av Caravelle – Tours AS har min visjon hele tiden siden oppstart i 2007 vært å gjøre firma – og gruppereiser enklere, mer effektive, mer kulturorienterte og med et stort og tydelig fokus på kvalitet.

Med god faglig innsikt, erfaring og kompetanse, i tillegg til kreative løsninger og ideer, har Caravelle – Tours vist seg å være en turoperatør som leverer med stort engasjement.

Jeg er også opptatt av at Caravelle – Tours sine kunder skal se det samfunnsansvaret de blir en del av når de velger å reise med oss.
Caravelle – Tours støtter blant annet den veldedige organisasjonen Landsbyfadder som gir solcellepaneler til fattige landsbyer i Rwanda og vi samarbeider med bedrifter drevet av kvinner samt et senter for Ikonmaling på Vestbredden. Gjennom handel og samarbeid tilfører Caravelle – Tours lokale arbeidsplasser og inntekter til forskjellig grupper i verden.

Håper du har lyst til å samarbeide med oss?

Vår reisejournalist

Johanna Podhorny

For å være litt filosofisk, så er vi alle på reisefot gjennom livet. Til tross for at de fleste av oss er bofaste, og har en trang til å slå rot, så drømmer vi om fjerne strøk. Selv leste jeg om kaptein Cook, om Livingstone og Marco Polo. Jeg leste Helge Ingstad og Jack London så jeg hakket tenner. Sånn levde jeg meg inn i isødet, langt fra sofakroken jeg satt i.

Etterhvert tok drømmene en vending vestover. Ikke riktig så langt som til Amerika, men Vesterhavsøyene rundt det britiske fastlandet og nordover. Det var ikke så viktig hvem som eide øyene eller hvilket språk de snakket.

Uansett var jeg fascinert av disse øyene i vest: England og Skottland, Irland, Island. Hebridene, Orknøyene, Shetland og Færøyene. Nordisk, romersk og keltisk kultur.

Det vil glede mitt reisehjerte og min anglofile sjel om dere vil lese om mine eventyr og eskapader i inn- og utland.

The road goes ever on and on…

Anglofil skredder

Inger Lise Welhaven

«Vi skreddersyr reiser», sa Lasse til meg. Og da var jeg solgt. For det er jo nettopp det som er så fantastisk gøy; å lage en tur ut fra ønskene til dem som skal reise. Ekstra moro er det når gruppen vi skal bistå ikke helt vet hva de ønsker, og vi får lov til å komme med forslag til både reisemål og aktiviteter!

Selv elsker jeg England av hele mitt hjerte. Det startet på 80-tallet med hyppige jobbreiser til finansmiljøet i City of London. Etter hvert oppdaget jeg at det fantes et annet England; At London er en ting, og England noe helt annet. Etter utallige reiser rundt i øyriket holder jeg en knapp på England.

Det var en høstferie i Lake District som virkelig åpnet opp øynene mine for dette genuine landet, med sitt bølgende beitelandskap, Postman Pat-landsbyer, steingjerder og sauer i nord. Sommeren etter utforsket familien kysten i sør med sine hvite strender og fargerike båter.

Samtidig oppdaget jeg alle mulighetene som ligger her for helt spesielle opplevelser som fartsfylte Goodwood Revival, veddeløp på Ascot racecourse, hatter og lange kjoler på Pulmantog og luksusovernattinger på tradisjonsrike herregårder. Og så uendelig mye mer.

Men viktigst av alt; landet er fullt av fantastisk hyggelige folk. Det er ingen steder i verden jeg føler meg mer velkommen enn nettopp her.

 Takket være gode engelske samarbeidspartnere kan vi også tilby billetter til helt spesielle opplevelser som du tidligere bare har kunnet drømme om. Det er derfor vi kaller det skreddersøm!

The road goes ever on and on…

 • I bare tre ord kan jeg oppsummere alt jeg har lært om livet: Det går videre.
  Robert Frost
 • Livet er på mange måter som å sykle. For å holde balansen, så må du fortsette å bevege deg.
  Albert Einstein

Caravelle-Tours AS tar sitt samfunnsansvar og støtter solcelleprosjektet til Landsbyfadder, en veldedlig organisasjon som donerer solcellepaneler til fattige landsbyer i Rwanda. Les mer om prosjektet her: Landsbyfadder.no

© Copyright 2020 - Caravelle-Tours AS - All Rights Reserved

Adresse:
Tor Sørnes Vei 19,
1523 Moss

Telefon:
+47 69 25 19 10

E-post:
post@caravelle-tours.no

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram