Om oss

Din reisearrangør

Skreddersydde reiser for privatpersoner og bedrifter

Vi skreddersyr unike reiseopplegg etter dine ønsker og behov, slik at du får et maksimalt utbytte av reisen, og målene du har satt deg på forhånd. Sammen velger vi den perfekte destinasjonen, med de beste verktøyene for å oppnå din reises målsetning.

 

Vi vet at et vellykket arrangement avhenger av godt samarbeid, med dyktige underleverandører i kulissene. Caravelle-Tours jobber direkte med utvalgte flyselskap, hoteller, agenter, restauranter og lignende. Gjennom mange års erfaring vet vi akkurat hva vi leter etter, og hva vi bør velge.

 

Når du velger Caravelle-Tours kan du lene deg trygt tilbake i visshet om at din investering vil gi en klekkelig avkastning. Dermed står du fritt til å senke skuldrene, slappe av og ta inn alt reisen har å by på!

Vår verdiplattform

Din reise skal by på nye opplevelser, ny kunnskap og ny giv

Opplevelser

Vi mennesker leter hele tiden etter nye måter å lære på, bli underholdt og nyte livet. Caravelle-Tours skreddersyr unike opplevelsesreiser som dekker alle disse behovene. Vårt mål er å gi deg opplevelser som skaper engasjement, og gir deg erfaringene og kunnskapen du behøver for å kunne å stole på magefølelsen når personlige valg skal tas.

Kunnskap

Kunnskap er en fornybar ressurs som kan brukes om og om igjen så lenge du spiser av kunnskapens tre. Det er mange innganger til kunnskap: erfaring, refleksjon, møte med nye mennesker, ny kultur, egen historie med mer. Våre reiser skal ikke kun være underholdende, men også kunnskapsrike.

Ny giv

Nye opplevelser og ny kunnskap skaper fornyet drivkraft i mennesker og bedrifter. Denne bevisstgjøringen åpner for nye løsninger, ny forståelse og ny giv.

Caravelle-Tours

Hvorfor velge oss?

Caravelle-Tours gjør alltid vårt ypperste for å utforme og gjennomføre helt unike, kunnskapsrike opplevelsesreiser som tilfredsstiller dine ønsker og behov.

 

Her er fem gode grunner til å velge Caravelle-Tours:

 

  • Vi finner det perfekte balansepunktet mellom nytteverdi og opplevelse.
  • Rask tilbakemelding på din forespørsel
  • Kreativitet i reisemål og program
  • Fleksibilitet i henhold til dine ønsker og behov
  • Fokus på en helhetlig og kunnskapsrik opplevelsesreise

Navnet Caravelle-Tours:

Ordet «caravelle» har en viktig plass i historien, og har blant annet gitt sitt navn til et av de hurtigste og mest velseilende sjøfartøyene i middelalderen.

 

Caravelle er også navnet på det første suksessfulle jetpassasjerflyet, satt i produksjon i Frankrike i 1958.

 

For oss representerer navnet Caravelle alt vi ønsker å formidle videre til våre kunder: reiselyst, historisk sus og et ønske om ny kunnskap og personlig utvikling.

RGF – Reisegarantifondet

Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom en pakkereise eller sammensatt reise kanselleres som følge av konkurs og den som tilbyr reisen har stilt lovpålagt reisegaranti.

 

Reisegarantifondet er nasjonalt kontaktpunkt i Norge for reisegarantispørsmål overfor norske reisende, næringsdrivende og myndigheter. En pakkereise består av minst to reisetjenester (typisk fly og hotell men også andre reisetjenster). Caravelle – Tours er ansvarlig for at pakkereisen i sin helhet gjennomføres som planlagt og stiller reisegaranti for hele pakken.

Eier og daglig leder

Lasse Bakke

Som daglig leder og eier av Caravelle – Tours AS har min visjon hele tiden siden oppstart i 2007 vært å gjøre firma – og gruppereiser enklere, mer effektive, mer kulturorienterte og med et stort og tydelig fokus på kvalitet.

 

Med god faglig innsikt, erfaring og kompetanse, i tillegg til kreative løsninger og ideer, har Caravelle – Tours vist seg å være en turoperatør som leverer med stort engasjement.

 

Jeg er også opptatt av at Caravelle – Tours sine kunder skal se det samfunnsansvaret de blir en del av når de velger å reise med oss.
Caravelle – Tours støtter blant annet den veldedige organisasjonen Landsbyfadder som gir solcellepaneler til fattige landsbyer i Rwanda og vi samarbeider med bedrifter drevet av kvinner samt et senter for Ikonmaling på Vestbredden. Gjennom handel og samarbeid tilfører Caravelle – Tours lokale arbeidsplasser og inntekter til forskjellig grupper i verden.

 

Håper du har lyst til å samarbeide med oss?

Vår reisejournalist

Johanna Podhorny

For å være litt filosofisk, så er vi alle på reisefot gjennom livet. Til tross for at de fleste av oss er bofaste, og har en trang til å slå rot, så drømmer vi om fjerne strøk. Selv leste jeg om kaptein Cook, om Livingstone og Marco Polo. Jeg leste Helge Ingstad og Jack London så jeg hakket tenner. Sånn levde jeg meg inn i isødet, langt fra sofakroken jeg satt i.

 

Etterhvert tok drømmene en vending vestover. Ikke riktig så langt som til Amerika, men Vesterhavsøyene rundt det britiske fastlandet og nordover. Det var ikke så viktig hvem som eide øyene eller hvilket språk de snakket.

 

Uansett var jeg fascinert av disse øyene i vest: England og Skottland, Irland, Island. Hebridene, Orknøyene, Shetland og Færøyene. Nordisk, romersk og keltisk kultur.

 

Det vil glede mitt reisehjerte og min anglofile sjel om dere vil lese om mine eventyr og eskapader i inn- og utland.

 

The road goes ever on and on…