Din reisearrangør

Skreddersydde reiseopplegg for små og store bedrifter, høyskoler og universiteter

Caravelle Tours er mer enn bare et tradisjonelt reisebyrå som hjelper kunder med å finne en reise og betale for den. Dette klarer de fleste tross alt helt på egen hånd. I stedet kan du se på oss som et fullverdig opplevelsesbyrå, der vi i tillegg til å finne det perfekte reisemålet også skreddersyr komplette reiseopplegg med spennende aktiviteter som sikrer en lærerik og vellykket studie- eller firmareise.

Vi vet at et vellykket arrangement avhenger av godt samarbeid. Derfor jobber vi direkte med seriøse og dyktige underleverandører i kulissene, hvor vi samarbeider med utvalgte flyselskap, hoteller, agenter, restauranter og lignende. Med lang erfaring fra bransjen vet vi akkurat hva vi leter etter – og ikke minst hvordan vi tilrettelegger den perfekte studie- eller firmareisen.

Caravelle Tours er Miljøfyrtårn-sertifisert, og vi jobber hele tiden for å ta miljøhensyn når vi skreddersyr en pakkereise for kundene våre. Dette bidrar til at klimaavtrykket til de reisende blir så lavt som mulig. Blant annet tilbyr vi reiser til en rekke bærekraftmerkede reisemål som gjør det lille ekstra for å ta vare på miljøet, omgivelsene og sin særegne kultur.

Vi legger vår stolthet i å gi deg og reisefølget ditt en uanstrengt og problemfri reise – med læring, samhold og uforglemmelige opplevelser i sentrum. Når du velger Caravelle Tours, kan du være helt trygg på at pakkereisen din er i trygge hender, enten turen går innen- eller til utenlands. Det eneste du trenger å gjøre, er å senke skuldrene og suge til deg alt reisen har å by på!


Målet vårt med reisen din

En reise som gir deltakerne spennende opplevelser, økt kunnskap og ny giv 

Uforglemmelige opplevelser

Vi mennesker er hele tiden ute etter å lære, bli underholdt og oppleve det beste livet har å by på. I Caravelle-Tours skreddersyr vi unike opplevelsesreiser som dekker alle disse behovene. Målet vårt er ganske enkelt å tilrettelegge for opplevelser som skaper engasjement og gir de reisende kunnskapen og erfaringene de trenger for å utvikle seg videre – både personlig og profesjonelt. 

Økt Kunnskap

Kunnskap er en fornybar ressurs som kan tilegnes på mange ulike måter, blant annet gjennom erfaring og refleksjon i møte med nye mennesker og kulturers historie. Vi er derfor opptatt av at reisene våre ikke bare skal være underholdende, men også lærerike. På den måten er vi med på å utvide horisonten til de reisende ved å øke kunnskapen deres om ulike kulturer, religioner og levemåter.

Ny giv

Nye opplevelser og økt kunnskap skaper fornyet drivkraft i mennesker og bedrifter. Etter en reise med oss vil deltakerne vende tilbake til kontoret eller klasserommet med nye løsninger og en helt ny giv, som igjen skaper økt produktivitet. Samtidig vil reisen bidra til å styrke samholdet blant de reisende, noe som er viktig når man skal skape resultater sammen. 

Caravelle Tours

Hvorfor velge oss?

Vi i Caravelle-Tours er eksperter på å utforme og gjennomføre helt unike opplevelsesreiser som er både underholdende og lærerike. Vi har lang erfaring med å lage reiseopplegg til både små og store bedrifter samt høyskoler og universiteter over hele landet.

Her er noen gode grunner til å velge Caravelle-Tours:

 • Vi setter opp et reiseopplegg med den perfekte balansen mellom læring og underholdning.
 • Du mottar rask tilbakemelding på forespørselen din.
 • Du kan være med på å bestemme reisemål og program.
 • Vi samarbeider med en rekke anerkjente flyselskap, hoteller, agenter, restauranter og lignende, slik at reisen går så smidig som mulig.
 • Med oss reiser du trygt og problemfritt både innen- og utenlands: Vi stiller reisegaranti for hele pakken.
 • Vi er Miljøfyrtårn-sertifiserte og bestreber oss hver dag på å ta mest mulig miljøvennlige valg, slik at du og reisefølget kan reise med et lavere klimaavtrykk.
 • Vi er svært fleksible og har lang erfaring med å tilrettelegge for kunder med spesielle ønsker og behov.

Navnet Caravelle Tours:

Ordet «caravelle» har en viktig plass i historien, og har blant annet gitt sitt navn til et av de hurtigste og mest velseilende sjøfartøyene i middelalderen.

Caravelle er også navnet på det første suksessfulle jetpassasjerflyet, satt i produksjon i Frankrike i 1958.

Navnet Caravelle representerer alt vi står for: reiselyst, opplevelser – og et ønske om ny kunnskap og personlig utvikling.

 

RGF – Reisegarantifondet

Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom en pakkereise eller sammensatt reise kanselleres som følge av konkurs og den som tilbyr reisen har stilt lovpålagt reisegaranti.

Reisegarantifondet er nasjonalt kontaktpunkt i Norge for reisegarantispørsmål overfor norske reisende, næringsdrivende og myndigheter. En pakkereise består av minst to reisetjenester (typisk fly og hotell men også andre reisetjenster). Caravelle – Tours er ansvarlig for at pakkereisen i sin helhet gjennomføres som planlagt og stiller reisegaranti for hele pakken.

Eier og daglig leder

Lasse Bakke

Som daglig leder og eier av Caravelle – Tours AS har min visjon hele tiden siden oppstart i 2007 vært å gjøre firma – og gruppereiser enklere, mer effektive, mer kulturorienterte og med et stort og tydelig fokus på kvalitet.

Med god faglig innsikt, erfaring og kompetanse, i tillegg til kreative løsninger og ideer, har Caravelle – Tours vist seg å være en turoperatør som leverer med stort engasjement.

Jeg er også opptatt av at Caravelle – Tours sine kunder skal se det samfunnsansvaret de blir en del av når de velger å reise med oss.
Caravelle – Tours støtter blant annet den veldedige organisasjonen Landsbyfadder som gir solcellepaneler til fattige landsbyer i Rwanda og vi samarbeider med bedrifter drevet av kvinner samt et senter for Ikonmaling på Vestbredden. Gjennom handel og samarbeid tilfører Caravelle – Tours lokale arbeidsplasser og inntekter til forskjellig grupper i verden.

Håper du har lyst til å samarbeide med oss?

Vår reisejournalist

Johanna Podhorny

For å være litt filosofisk, så er vi alle på reisefot gjennom livet. Til tross for at de fleste av oss er bofaste, og har en trang til å slå rot, så drømmer vi om fjerne strøk. Selv leste jeg om kaptein Cook, om Livingstone og Marco Polo. Jeg leste Helge Ingstad og Jack London så jeg hakket tenner. Sånn levde jeg meg inn i isødet, langt fra sofakroken jeg satt i.

Etterhvert tok drømmene en vending vestover. Ikke riktig så langt som til Amerika, men Vesterhavsøyene rundt det britiske fastlandet og nordover. Det var ikke så viktig hvem som eide øyene eller hvilket språk de snakket.

Uansett var jeg fascinert av disse øyene i vest: England og Skottland, Irland, Island. Hebridene, Orknøyene, Shetland og Færøyene. Nordisk, romersk og keltisk kultur.

Det vil glede mitt reisehjerte og min anglofile sjel om dere vil lese om mine eventyr og eskapader i inn- og utland.

The road goes ever on and on…


 • I bare tre ord kan jeg oppsummere alt jeg har lært om livet: Det går videre.
  Robert Frost
 • Livet er på mange måter som å sykle. For å holde balansen, så må du fortsette å bevege deg.
  Albert Einstein

Caravelle-Tours AS tar sitt samfunnsansvar og støtter solcelleprosjektet til Landsbyfadder, en veldedlig organisasjon som donerer solcellepaneler til fattige landsbyer i Rwanda. Les mer om prosjektet her: Landsbyfadder.no

© Copyright 2022 - Caravelle-Tours AS - All Rights Reserved

Adresse:
Tor Sørnes Vei 19,
1523 Moss

Telefon:
+47 69 25 19 10

E-post:
post@caravelle-tours.no

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram