Bli med meg til Peru

Kultur og natur: Peru

Bli med meg til Peru

Jeg har mange drømmer, og en klok kone sa til meg en gang: Vær tro mot dine drømmer.
Og siden den gang har jeg LEVD en del av mine drømmer.

Nå ønsker jeg å dele dem med deg ..” Toni Thøgersen

Har du lenge gått med en drøm om å reise til Inkaenes rike? Studere ørkenens uforklarlige Nazcalinjer, se det legendariske Machu Picchu, klatre Wayna Picchu, kjenne urkraften og villskapen i fjellene, nyte frodigheten i den blomsterrike naturen, føle de gode energiene i stillheten kanskje avbrutt av de vakreste fløytetoner blant ruinene, beskue Condorene ved Colca Canyon, og handle på det koselige markedet i Inkaenes hemmelige dal. Møte Urosfolket som lever på sine sivøyer i Titicacasjøen. Kjenne den eldgamle kulturen på kroppen og de sterke sjelemøtene i barnas kloke øyne. Dette og mye mer skal oppleves.

Om du synes det kan bli vel utfordrende å legge ut på oppdagerferd til Peru på egenhånd tilbyr jeg denne gruppereisen. Dette er en tur i trygge former sammen med andre nordmenn. Turen er lagt opp til å passe eventyrlystne i alle aldrer. Man må kunne bevege seg, tåle høyder og noe sjøgang, men det er ingen ”ekstremtur”.

 

Vi besøker storbyen Lima, landsbyer i Andesfjellene på over 4 000 moh, samt verdens høyestliggende farbare innsjø, Titicacasjøen, øya Taquile, Cuzco, inkaenes gamle hovedstad og turens høydepunkt, 3 netter i Machu Picchu bare for å nevne noe.