Antikvitetstur til Österlen i Skåne

Lasse Bakke

Antikvitetstur

Antikvitetstur til Österlen i Skåne

«Alltså kan ett land av så förträffeligt klimat ej annat än vara det härligaste” Slik uttrykker Carl von Linnè seg i forbindelse med sin reise til Österlen i år 1749. At Linnè var en herre med meget god smak, viser han igjen når han reiser morgenen 2. august” «lämnade Skåne med så mycken längtan …..”

Ta en Linné! Nyt Österlen!!

Antikvitetsmessen i det lille tettstedet Brøsarp i Österlen, har utviklet seg til en internasjonal anerkjent kvalitetsutstilling og en referanse for alle som er interessert i ekte antikviteter av høy kvalitet. Messen som har fokus på antikviteter i orginalstand, folkekunst, bruksgjenstander fra det gamle bondesamfunnet, overklassens møbler og interiør og i tillegg til moderne design. Detter har for alvor satt Brösarp på verdenskartet. Antikviteter blir stadig mer sjeldne i markedet og dette styrker Brösarps posisjon som kvalitetsmesse hvor besøkende garanteres å se autentiske antikviteter.

Vera og jeg bestemte oss for å reise til Brösarpmessan i Skåne for seks år siden etter å ha sett en annonse i bladet Antik & Auktion. Fulle av forventning satte vi kursen sørover mot frodig kulturlandskap og urørte svenske antikviteter. I den lille byen Brösarp arrangeres Sveriges beste antikvitets messe med vekt på urørte antikviteter med sjel og patina. I over 20 år har messen lokket til seg publikum fra så å si hele Skandinavia.

Det ble en utrolig hyggelig opplevelse. Vi ble så forelsket i stedet, menneskene og messen at vi sprekkferdige vendte tilbake til Norge med entusiasme og lovord. Brösarpmessan er helt spesiell! Utstillerne er fantastisk hyggelige, de er glade i å dele sin kunnskap med interesserte publikummere, det er mange flotte stands, og overalt opplever du en hyggelig atmosfære. Så nå har også du sjansen til å bli med oss til Skåne og Brösarpmessan i april 2016.

Vi skal reise sammen i buss, bo både historisk og komfortabelt, nyte god mat og drikke og la oss friste av de mest utrolige antikviteter..

Dette skal bli en tur for de glade sjeler, – for dem som ønsker et hyggelig innblikk i «antikens spännande värld» -og det vakre Österlen landskapet.

Vi gleder oss til å dele denne ” konfektweekend” med dere!

Caravelle-Tours AS tar sitt samfunnsansvar og støtter solcelleprosjektet til Landsbyfadder, en veldedlig organisasjon som donerer solcellepaneler til fattige landsbyer i Rwanda. Les mer om prosjektet her: Landsbyfadder.no

© Copyright 2022 - Caravelle-Tours AS - All Rights Reserved

Adresse:
Tor Sørnes Vei 19,
1523 Moss

Telefon:
+47 69 25 19 10

E-post:
post@caravelle-tours.no

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram